Vandaag GRATIS VERZENDING! Gebruik de code "vollemaan" bij afrekenen.

Over de auteurs: Richard Van der Vieren


Richard Van der Vieren is filmmaker en documenteert al meer dan 10 jaar lang het reilen en zeilen van enkele grote kleppers in de elektronische muziekindustrie. Jarenlang was hij op schok als vaste fotograaf/filmmaker van Steve Aoki, maar ook met zijn bestie Netsky, Jonas Blue en Marshmello deelde hij recent nog tourbussen en private jets.

Wolvenkinderen auteur Richard Van der Vieren samen met Steve Aoki en Justin Lizama in Barcelona

Richard was vroeger (en nu nog steeds) een echt wolvenkind. Geen dag ging voorbij zonder dat hij met slijkkleren en kapotte knieën (en broeken) thuiskwam. De keren dat hij in de vijver van zijn grootouders viel waren al snel niet meer bij te houden. Een gewoonte die hij overigens niet is afgeleerd... tijdens het shooten van het kano avontuur in dit boek viel hij meer dan eens in de beek.

Wolvenkinderen Auteur Richard Van der Vieren als wolvenkind in de jaren tachtig

Samen met zijn broer was hij grootgrondbezitter van ettelijke kampen, zowel op de begane grond, als in bomen, om nog maar te zwijgen over het ondergrondse netwerk dat in de tuin van de grootouders werd gegraven. Een bouwwerk van ettelijke jaren waar zelfs de Viet Cong jaloers op zou geweest zijn.

Fun fact:
Richard verzorgde de art direction, de videocommunicatie en maakte alle foto's in het boek. Lifestyle en drone fotografie vormden geen enkel probleem, maar voor de food fotografie ging hij in de leer bij de officiële food photographer van de New York Times.

Fun fact 2:
Richard kan een banaan openmaken met 1 hand.

Fun Fact 3:
Richard’s Instagram stories bulken van de sapjes en smoothies, en gerucht gaat de ronde dat er een nieuw boek hieromtrent in de maak is.

Meer info over Richard's werk kan je vinden op zijn website AOOA.TV (An Overdose Of Awesomeness)

Als ambassador van de internationale fotografie website Exposure bundelt hij al zijn recente travel ervaringen ook onder de naam Reiziger. Te bezichtigen op reiziger.co!

Meer info:

www.aooa.tv
www.reiziger.co

instagram: @aooatv
instagram: @reiziger.co